Jobba hos oss

 • Arbeta på Neurocampus

  Är du vår nya kollega?

  Vi söker dig som är Legitimerad Fysioterapeut med specialistkompetens, som vill arbeta i huvudsak med neurologi och/eller smärtproblematik  inom området neurologi. Våra patienter som behöver din hjälp har olika neurologiska diagnoser så som stroke, MS, Parkinson, neuromuskulära diagnoser, commotio, perifera nervskador och individer med neuropatisk smärta.

  I en helt fantastisk miljö i Lilljanshuset som är en del av Sophiahemmet har vi sedan 2016 byggt upp en specialiserad fysioterapeutisk mottagning för patienter med neurologiska besvär. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor på Neurology Clinic och Camp Pro Ortopedteknik där vi tillsammans ger patienten ett unikt helhetstänk genom olika samverkansformer.

  Idag är vi nio fysioterapeuter med specialistkompetens inom neurologi och vi arbetar i ett sammanhang med neurologisk specialistläkarmottagning, neurofysiologiskt lab och ortopedteknisk verksamhet som grannmottagningar. Vi har en hög efterfrågan på våra tjänster och flera spännande idéer kring hur vi kan utvecklas ytterligare och söker nu fler kollegor som vill vara med och bidra med sin kunskap.

  Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut med specialistkompetens inom neurologi, smärta och smärtbehandling eller ortopedi och som har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som andra yrkesgrupper och ser värdet i att bidra med olika kompetenser för patientens bästa. Vi har idag såväl vårdvalspatienter som försäkringspatienter och ser mycket positivt på samverkan inom och utom Sophiahemmet. Vi ser gärna att du är en person som vill vara med och påverka i en verksamhet där vi trivs och utvecklas tillsammans!

  Skicka in din ansökan och kom på ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om verksamheten och våra planer framöver.

  Intresseanmälan: info@neurocampus.se, du kan även maila eller ringa verksamhetschef Sara Vive på sara.vive@neurocampus.se, 070-7165088.

   

Scrolla till toppen