Jobba hos oss

 • Arbeta på Neurocampus

  Är du vår nya kollega?

  Vi söker dig som är Legitimerad Fysioterapeut med specialistkompetens, som vill arbeta i huvudsak med smärtproblematik  inom området neurologi. Våra patienter som behöver din hjälp har olika neurologiska diagnoser med neuropatisk smärta, huvudvärk, käkspänning etc.

  I en helt fantastisk miljö i Lilljanshuset som är en del av Sophiahemmet har vi byggt upp en specialiserad fysioterapeutisk mottagning för patienter med neurologiska besvär. Vi har ett mycket nära samarbete med våra kollegor på Camp Pro Ortopedteknik och Neurology Clinic där vi tillsammans ger patienten ett unikt helhetstänk.

  Idag är vi nio fysioterapeuter med specialistkompetens inom neurologi och vi arbetar i ett sammanhang med neurologisk mottagning, neurofysiologiskt lab och ortopedteknisk verksamhet som grannmottagningar. Vi har en hög efterfrågan på våra tjänster och flera spännande idéer kring hur vi kan utvecklas ytterligare och söker nu fler kollegor som vill vara med och bidra med sin kunskap.

  Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut med specialistkompetens inom tex smärta och smärtbehandling och som har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som andra yrkesgrupper och ser värdet i att bidra med olika kompetenser för patientens bästa. Vi har idag såväl vårdvalspatienter som försäkringspatienter och ser mycket positivt på samverkan inom och utom Sophiahemmet. Vi har nu varit igång i snart fyra år och ser att du är en person som vill vara med och påverka i en verksamhet där vi trivs och utvecklas tillsammans!

  Skicka in din ansökan och kom på ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om verksamheten och våra planer framöver.

  Intresseanmälan: info@neurocampus.se, du kan även maila eller ringa verksamhetschef Sara Vive på sara.vive@neurocampus.se, 0707165088.

   

Scrolla till toppen